Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Bulsun

Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Bulsun projesi


ANTALYA (A.A) - Antalya İş Adamları Derneğinin (ANTİAD) Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Bulsun sloganı ile başlattığı proje kapsamında toplanılan giysi ve ayakkabılar, KEDAP mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
     Antalya İş Adamları Derneği (ANTİAD) ve Aden Mağazaları işbirliğinde organize edilen proje ile Ramazan Bayramı öncesinde Kepezdeki ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesi hedefleniyor. Bayram öncesi 5 bin kişiyi giydirmeyi amaçlayan proje kapsamında toplanan eşyalar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Kepez Belediyesinin Güneş Mahallesindeki KEDAP olan yardım mağazasına teslim edildi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşyaların teslim töreninde, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin güldürülmesi adına güzel bir sosyal sorumluluk çalışması yapıldığını söyledi.
     Örnek projelerinden dolayı ANTİAD üyelerine teşekkür eden Tütüncü, ANTİAD ile bundan sonra da çeşitli sosyal projelerde birlikte çalışmayı ümit ettiğini kaydetti.
     ANTİAD Başkanı İbrahim Güney de gerçekleştirdikleri giysi ve ayakkabı dağıtımı sayesinde, bayram öncesi 5 bin kişiyi giydirmeyi amaçladıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Bulsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER