Kolektif Kent Güvenlik Yönetimi projesi

Kolektif Kent Güvenlik Yönetimi projesi -Kütahya Emniyet Müdürlüğünce mimar, mühendis ve müteahhitlerin katılımıyla toplantı yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Kolektif Kent Güvenlik Yönetimi projesi kapsamında, ilde faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerin katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, toplantıda, Güvenlik Şube Müdürü tarafından katılımcılara projesinin amaç ve hedefleri hakkında bilgilendirmede bulunulduğu bildirildi.
     Toplantıda, suçla mücadelede öncelikle polisiye önlemlerden ziyade herkesin ortak çalışması gerektiğinin önemine değinildiği, kentin sosyo-ekonomik ve kültürel yapısının doğru analiz edilerek suçla mücadelede yerel yaklaşımlar ve ortak aklın önemli olduğunun dile getirildiği duyurulan açıklamada, şöyle denildi:
     Trafik uygulamaları hakkında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü tarafından, inşaatlara yük taşıyan araçların giriş çıkış saatleri hakkında Trafik Şube Müdürlüğüne bilgi verilmesi gerektiği belirtilerek, inşaatlarda trafik yönünden alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı. Hırsızlık, Yankesicilik, Dolandırıcılık Büro Amiri tarafından, meydana gelen hırsızlık olayları hakkında bilgi verilerek, kamera sisteminin önemine değinildi ve inşaat alanlarındaki hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemlerle ilgili hususlar anlatıldı. Asayiş Şube Müdürü tarafından ise Kolektif Kent Yönetiminde mimar, mühendis ve müteahhitlerin görüşlerinin önemli olduğu vurgulandı.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kolektif Kent Güvenlik Yönetimi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER