Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir

Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Düzce Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı Düzce Şubesince yardım kampanyası başlatıldı


DÜZCE (A.A) - Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında, Düzce Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı Düzce Şubesi yardım kampanyası başlattı.
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yaptığı açıklamada, Suriyeli mültecilerin çok zor şartlar altında kışı geçirdiklerini anlattı.
     Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına duyarsız kalmadıklarını vurgulayan Bayram, İHH İnsani Yardım Vakfı Düzce Şubesi ile ortaklaşa yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi.
     Bayram, Düzcelilerin geçmişte çok sıkıntılar yaşamaları nedeniyle yardımsever bir halk olduğunu belirterek, Başlattığımız kampanyaya gönülden destek vereceklerdir. Herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Toplanan yardımlar en güvenli şekilde yerine ulaştırılacak diye konuştu.
     İHH İnsani Yardım Vakfı Düzce Şube Başkanı Ali Kasım ise 13 Ocak Pazar günü sona erecek kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
     Kampanya kapsamında, un, ekmek, battaniye ve nakdi yardımların toplanacağını ifade eden Kasım, vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.
    
     Muhabir: Barış Zengin - Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER