Kış geldi... Suriye için bir ekmek,

Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası -Kampanya kapsamında Ardahanda 14 bin 637,80 lira toplandı


ARDAHAN (A.A) - Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında Ardahanda 14 bin 637,80 lira toplandı.
     Ardahan Müftüsü Galip Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında, Ardahandan toplanan 14 bin 637,80 lira paranın kendilerine gönderildiğini bildirdi.
     Akın, bu ve benzeri yardım kampanyalarının gündemde sıcak tutulması gerektiğini vurgulayarak, Çağrım, öncelikle inanan herkese, refah seviyesi yüksek herkese, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun herkes yardım etmeli. Herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum dedi.
     Herkesin destek vermesi gerektiğini belirten Akın, Bugün Suriyede iki ateş arasında kalmış çocuklara, kadınlara, yaşlılara, ilaçsız ve dermansız, çaresiz insanlara yardım elini uzatmak gerek. İnsanlık namına herkes üzerine düşen yardımı yapmalı. İmkanları dahilinde bir nebze de olsa yardım etmeli diye konuştu.
     Akın, inanışı, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun herkesin Suriyedeki insanlara yönelik yapılan yardım kampanyalarına destek vermesi gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Kış geldi... Suriye için bir ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER