Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Osmaniyenin Sumbas ilçesinde, kampanya kapsamında AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından battaniye ve giyecek yardımı toplandı


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Sumbas İlçe Kadın Kolları tarafından Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan Suriyeliler için battaniye ve giyecek yardımı toplandı.
     İlçe Kadın Kolları Başkanı Feride Tombak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyede yaşanan olayların kendilerini çok üzdüğünü belirterek, teşkilat olarak 1 ay süre ile battaniye ve giysi toplama kampanyasında bulunduklarını söyledi.
     Tombak, yönetim kurulu üyeleri ile kısa sürede Sumbas halkının büyük desteğini gördüklerini ve biriktirilen yardımları koliler şeklinde paket yaparak AK Parti Osmaniye İl Başkanlığına ulaştırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Toplandığımız bu yardımlarla Suriyeli kardeşlerimizin sıkıntılarına bir parça da olsa ortak olmaya çalıştık. Bu dünya çok büyük ve hepimize yeter. Ama üzülmek ve hiçbir şey yapmamak bizim tarzımız değil. Misafir olarak gelen Suriyeli kardeşlerimize inşallah her türlü imkanı en iyi şekilde sunmaya çalışacağız. Bir hiç uğruna küçük yaşta çocukların yaralanmasına ve hatta ölmesine neden olanları şiddetle kınıyoruz. AK Parti Kadın Kolları olarak 1 ay gibi bir sürede biriktirdiğimiz yardımları İl Başkanlığımız aracılığı ile Suriyeli kardeşlerimize ulaşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Temennimiz 2013ün Suriye için dostluk ve kardeşliğin egemen olduğu bir yıl olmasıdır.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER