İstanbuldan Sivasa Gönül Köprüsü Projesi

İstanbuldan Sivasa Gönül Köprüsü Projesi -Proje kapsamında, 61 anaokulu öğrencisine oyuncak dağıtıldı


SİVAS (A.A) - İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğince yürütülen İstanbuldan Sivasa Gönül Köprüsü Projesi kapsamında 61 anaokulu öğrencisine oyuncak dağıtıldı.
     Mehmetçik İlkokulunda düzenlenen oyuncak dağıtım programında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, bu anlamlı projenin bir işaret fişeği olduğunu söyledi.
     Projenin, geleceğin teminatı çocuklar için ışık niteliğinde olduğunu ifade eden Boyraz, İstanbuldaki Sivaslıların bundan sonraki süreçte de böyle projeler yürüteceğini belirtti. Boyraz, bu tür çalışmaları destekleyeceğini aktardı.
     AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise bir ülkenin kalkınması ve insanlığın huzur bulması için eğitimin vazgeçilemez unsur olduğunu söyledi. Ülkedeki sorunların çözülmesi için eğitime çok daha fazla önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Bilgin, herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti. Bilgin, bu projenin örnek olmasını diledi.
     Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de eğitimin her işin temeli olduğunu belirterek, derneklerin eğitime önem vermesi gerektiğini söyledi. Ürgüp, eğitime yönelik desteklerin artarak devam ettiğini ifade etti.
     İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise sivil toplum örgütlerinin eğitime yönelik projelerinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
     Dernek başkanı Salim Çetinkaya da tüm öğrencilerin sorunların gidermeyi amaçladıklarını belirterek, projeye destek verenlere teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından 61 anaokulu öğrencisine oyuncak dağıtıldı. Proje kapsamında, maddi durumu iyi olmayan 2 bin 750 öğrenciye kazak, mont ve ayakkabı yardımı yapıldığı, 500e yakın anaokulu öğrencisine de oyuncak dağıtıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İstanbuldan Sivasa Gönül Köprüsü Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER