İşte Kadınlar projesi protokolü imzalandı

İşte Kadınlar projesi protokolü imzalandı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) arasında İşte Kadınlar projesi protokolü imzalandığı bildirildi.
     Zonguldak TSOdan yapılan yazılı açıklamada, protokolün Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay ve BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından imzalandığı belirtildi.
     Protokolle ajans tarafından yürütülen 2011 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında toplam maliyetinin yüzde 90ı finansal olarak desteklenecek olan İşte Kadınlar projesinde toplam 200 kadına mesleki eğitimler verilerek kapasitelerinin artırılmasının hedeflendiği açıklandı.
     Açıklamada, Kadın girişimcilerin ihtiyaçlarına ve sorunlarına güncel çözüm yollarının bulunmanın da amaçlandığı proje kapsamında Zonguldak TSO hizmet binasında bir Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi oluşturulacak ve iş hayatına devam eden ya da yeni başlayacak kadınlara danışmanlık hizmeti uzman kişiler tarafından sağlanacak. Proje kapsamında 9 ay boyunca Zonguldak il merkezi ve ilçelerinde TSOlar işbirliğinde seminerler düzenlenecek, iş kurma ile ilgili danışmanlık faaliyetleri gerçekleştirilecek ve iş kadınları arasında yerel bir bilgi ve iletişim ağı kurulacak görüşlerine yer verildi.
     (FER-NER)
<< Önceki Haber İşte Kadınlar projesi protokolü imzalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER