İnşaat 2023 toplantısı Antalyada başladı

İnşaat 2023 toplantısı Antalyada başladı


ANTALYA (A.A) - Türk inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirmek ve sektörel hedefleri masaya yatırmak amacıyla başlatılan İnşaat 2023 buluşmalarının ilki Antalyada gerçekleştirildi.
     Akdeniz Bölgesinde inşaat sektörünün bugünkü konumu, gelecek vizyonu ve hedeflerinin ele alındığı toplantıya, Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri izleyici ve panelist olarak katıldı.
     Prof. Dr. Seyfettin Gürselin Ekonomi Nereye Gidiyor konulu sunum gerçekleştirdiği toplantıda daha sonra, Akdeniz Bölgesinde faaliyet gösteren inşaat firmalarının katılımıyla bölgesel değerlendirmeler ve hedeflerin ele alındığı panel gerçekleşti.
     Hakan Günderen, Akdeniz Bölgesinde inşaat sektörünün gelişimini hayranlıkla izlediklerini ve desteklediklerini belirtti.
     Türkiyenin inşaat sektöründeki potansiyelinin çok yüksek olduğuna inandıklarını dile getiren Günderen, Genç nüfusumuz ve yükselen gelir seviyemiz sayesinde inşaat sektöründe kentsel dönüşüm vizyonu ile yatırımların ve yeni projelerin önümüzdeki senelerde de artarak süreceğini öngörüyoruz. Sektörün farklı alanlarında yaşanacak gelişim ve kazanılacak başarıların sektörün tamamını etkileyerek itici güç oluşturacağına inanıyoruz dedi.
     Günderen, İnşaat 2023 toplantılarının bu inanç doğrultusunda ortaya çıktığını ve sektörün geleceğindeki en önemli lokasyonlardan birinin Antalya olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İnşaat 2023 toplantısı Antalyada başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER