İlçemizde Küfür İstemiyoruz Projesi

İlçemizde Küfür İstemiyoruz Projesi -Kadirli ilçesinde, bir esnaf tarafından başlatılan projeye kadınlar da pankartlarla destek verdi


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesinde bir esnaf tarafından başlatılan İlçemizde Küfür İstemiyoruz Projesine kadınlar da destek verdi.
     Esnaf Kasım Yasdıoğlu tarafından ilçe genelinde başlatılan ve yoğun ilgi gören projeye, bir gurup kadın da Şehir Stadyumuna giderek, Kadirli Belediyespor - Erzin Belediyespor maçı esnasında tel örgülere pankartlar asarak destek verdi.
     Market işçisi olduğu öğrenilen kadınlar, böyle güzel bir projeye destek vermekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, küfrün her türlüsüne karşı olduklarını söyledi.
     Kadınların küfür olayının önüne geçilmesi amacıyla hazırlatılan afişleri tel örgülere asması maça gelen taraftarlardan yoğun alkış aldı.
     Projeye desteğin her geçen gün arttığını söyleyen Yasdıoğlu ise kadınlardan gelen bu örnek desteğin kendisini mutlu ettiğini belirtti.
     Yasdıoğlu, küfürlü sözlerin önüne geçmek için hazırladığı proje kapsamında, binlerce afiş ve broşür bastırdığını hatırlatarak, şöyle devam etti:
     Hazırladığımız broşür ve afişleri insanların yoğun olarak bulunduğu yerlere asıyoruz. Bu çalışmamıza kadınlardan gelen bu destek bizleri çok mutlu etti. Küfürsüz bir şehir ile birlikte küfürsüz bir Türkiye neden olmasın. Bunun için elimden geleni yapacağım. Bugüne kadar projemize destek olan herkese teşekkür ediyorum.
    
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber İlçemizde Küfür İstemiyoruz Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER