İl Kadın Girişimciler Bilgi Paylaşım Toplantısı

İl Kadın Girişimciler Bilgi Paylaşım Toplantısı


KARABÜK (A.A) - Karabük Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Pınar Özcan, İl Kadın Girişimciler Bilgi Paylaşım Toplantısı yaptıklarını bildirdi.
     Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni bir kurul olmalarına rağmen, yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, kısa süre içinde bir çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
     Karabükte çok güzel bir işbirliği oluşturduklarını ifade eden Özcan, Geçtiğimiz hafta sonunda Safranboluda gerçekleştirdiğimiz ve yoğun bir katılımın olduğu toplantımız çok faydalı oldu. İşbirliğinden güç doğacağını o toplantıda göstermiş olduk. Çok güzel bir paylaşım ve birliktelik oldu. Bundan sonrada birlikte hareket edilecek. Bu toplantılarımıza devam edeceğiz dedi.
     Özcan, toplantıda İŞKUR Karabük Müdürü Coşkun Güven, KOSGEB Müdürü Bahadır Gevher, BAKKA Karabük sorumlusu Sakin Eren, Kredi Garanti Fonu Karabük Şube Müdürü Bülent Esatoğlu, Karabük Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Proje Uzmanı Mustafa Aydının kurumları hakkında bilgiler verdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İl Kadın Girişimciler Bilgi Paylaşım Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER