Haydi bir dünya rekoru kıralım projesi

Haydi bir dünya rekoru kıralım projesi -Sivil-Der tarafından projeye katkı sunan kurum ve okullara teşekkür belgesi verildi


ŞANLIURFA (A.A) - Sivereki İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (Sivil-Der) tarafından gerçekleştirilen Haydi bir dünya rekoru kıralım projesine destek veren kurum ve okullara teşekkür belgesi verildi.
     Bir düğün salonunda düzenlenen törende, bir konuşma yapan Dernek Başkanı Muzaffer Bayram, Haydi bir dünya rekoru kıralım projesiyle aynı anda 30 bin 231 kişiyle toplu şiir okuyarak Guinness Rekorlar Kitabına girdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, Siverekliler olarak dünya rekorlar kitabına adımızı yazdırmanın sevincini yaşıyoruz, bu etkiliklerde destek sağlayan tüm Sivereklilere minnettarız dedi.
     Daha sonra projeye destek sunan iş adamları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve okullara teşekkür belgesi verildi.
     Programa Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan Baydilli, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.
     Siverekte 25 Eylülde gerçekleştirilen Haydi Bir Dünya Rekoru Kıralım projesi kapsamında, Firkan Tüysüz Stadyumunda 30 bin 231 kişi aynı anda toplu şiir okuma rekorunu kırarak, Guinness Rekorlar Kitabına girmişti.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Rauf Maltaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Haydi bir dünya rekoru kıralım projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER