Gönül Elçileri Projesi

Gönül Elçileri Projesi -Amasya Velisi Özün eşi Rukiye Öz: -Gönül Elçileri Projesi ile toplumda sosyal dayanışma ve yardımlaşma tekrar canlanacak


AMASYA (A.A) - Amasya Valisi Abdil Celil Özün eşi Rukiye Öz, Gönül Elçileri Projesi ile toplumda sosyal dayanışma ve yardımlaşma tekrar canlanacakdedi.
     İl genelinde Rukiye Öz tarafından bir süredir yürütülen Gönül Elçileri Projesinin tanıtım çalışmaları kapsamında Bahçeleriçi İlk ve Ortaokulları ile Anadolu Öğretmen, Kız Meslek ve Teknik ve Ticaret Meslek liselerinde tanıtım toplantıları düzenlendi.
     Toplantıda konuşan Rukiye Öz, Gönül Elçileri Projesi ile ailesinin yanında olmayan korunmaya muhtaç çocukların geleceğe hazırlanacağını söyledi.
     Proje ile toplumda sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın tekrar canlanacağını belirten Öz, İnsanlara yardımda bulunmak isteyenlerin sayısı artacak. Sıcak bir sevgi ile yaklaşılan her çocuğun kendine güveni artacak. Korunmaya muhtaç olan, kendi ailesinin yanında bulunmayan çocukları severek, onları sahiplenerek, koruyucu aile olarak onların aile ortamında mutlu bir yaşam sürmelerini sağlayalım. Bu çocuklarımızın maddi olarak her şeyleri mevcut. Maddi ihtiyaçtan çok manevi yardımlara ihtiyaçları var. Onların manevi ihtiyaçlarını karşılamak için sevgimizi onlara karşılıksız verelim diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER