Gönül Elçileri projesi polis eşlerine tanıtıldı

Gönül Elçileri projesi polis eşlerine tanıtıldı


NİĞDE (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde hayata geçirilen Gönül Elçileri projesi, İl Emniyet Müdürlüğü personeli eşlerine tanıtıldı.
     Niğde Polisevindeki tanıtım toplantısına, Vali Alim Barutun eşi Miyase Barut, Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağın eşi Fatma Uludağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan ve polis eşleri katıldı.
     Açılışta konuşan Fatma Uludağ, projeyle toplumda gönüllülük kavramı konusunda farkındalık oluşturulmasının amaçlandığını söyledi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan da devletin sosyal devlet anlayışı içerisinde çocukların Sevgi Evlerinde ve yetiştirme yurtlarında tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, şunları kaydetti:
     Çocukların bir aileye, anneye, babaya ihtiyaçları var. Hep birlikte duyarlılık gösterelim. Girdiğiniz toplumlarda çevrenizde bunu anlatın. Hepinizi Gönül Elçisi olmaya davet ediyorum. Devletimizin himayesinde yetişen çocuklarımıza aile şefkati ve sıcaklığını sağlayacak koruyucu aile ortamı sunulması, çocuklarımızın gelişimi açısından önemli.
     Öte yandan, Niğdede 3 koruyucu ailenin olduğu, 12 ailenin ise başvuru yaptığı belirtildi.
    
     Muhabir: Murat Kaya / Betül Abbak
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Gönül Elçileri projesi polis eşlerine tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER