Giresun Alışveriş Günleri

Giresun Alışveriş Günleri -20 firmanın katılımı ile bu yıl 3üncüsü düzenlenecek olan etkinlik, 16-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek


GİRESUN (A.A) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odasınca 20 firmanın katılımıyla bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Giresun Alışveriş Günleri etkinliği 16-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
     Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, etkinliğin Giresunda ticari hayatı renklendirmek ve mevsimsel ekonomik durgunluğun önüne geçmek amacıyla düzenlendiğini söyledi.
     Kazanılan ve harcanılan bir ekonomik döngünün ekonomik ve sosyal anlamda şehir hayatında pozitif bir katma değer yarattığına dikkati çeken Çakırmelikoğlu, etkinliğin amacının yerel mağazaların ulusal çaptaki mağazalara karşı ayakta durmasına destek olmak ve tüketicinin ucuz, bol ve kaliteli ürünlerle buluşmasını sağlamak olduğunu vurguladı.
     Çakırmelikoğlu, sanayi altyapısı düşük olan bir ilde yerel firmaların ayakta kalabilmesi için bu tarz organizasyon ve yaklaşımların desteklenmesi gerektiğine işaret ederek, Giresun halkının etkinliğe destek olunması konusunda gereken hassasiyeti göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresun Alışveriş Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER