Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri hizmete açıldı


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesinin Gemlike kazandırdığı Atatepe Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle açıldı.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, muhteşem manzaraya sahip Atatepeye bu tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Altepe, Bursanın yanında ilçelerin de daha sağlıklı ve yaşanılabilir olması için yoğun bir çaba içinde olduklarını ve binden fazla proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, Bursanın vitrini olan Gemlike de ayrı bir önem verdiklerini vurguladı.
     Gemlikte Çarşı Deresinden meydana, heyelanlı bölgelerden sosyal tesislere kadar her alanda çalışıyoruz diyen Altepe, açılışını yaptıkları Atatepe Sosyal Tesislerinin de Gemlike ayrı bir değer katacağını, buranın kısa zamanda Gemliklilerin ve Bursalıların buluşma noktası haline geleceğine inandığını diile getirdi.
     Gemlik Belediyesi Başkan Vekili Refik Yılmaz ise yapılan projelerle Gemlikin büyük kasaba görüntüsünden Avrupa şehri görünümüne büründüğünü belirtti. Yılmaz, şöyle konuştu:
     Gemlikte olması gereken hizmetler bir bir halkımıza sunuluyor. 105 bin nüfuslu Gemlikte 1 metrekare bile kapalı pazar alanı bulunmazken, 2 noktaya kazandıracağımız kapalı pazar yerlerinden birinin ihalesini tamamladık, yakında inşaat başlayacak. Büyükşehir Belediyemiz Çarşı Deresinin ıslahını yaparken biz de Karsak Deresinin denize dökülen bölümünü güzel bir görüntüye kavuşturuyoruz. Bugün açılışı yapılan tesis de bizim için ayrı bir önem taşıyor.
     Büyükşehir Belediyesinin 2011de inşaatına başladığı Atatepe Sosyal Tesislerinin açılış törenine, Altepenin yanı sıra Gemlik Belediyesi Başkan Vekili Refik Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da katıldı.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri hizmete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER