Gelenekten Geleceğe Beypazarı Projesi...

Gelenekten Geleceğe Beypazarı Projesi...


ANKARA (A.A) - Beypazarı Ticaret Odası, Gelenekten Geleceğe Beypazarı Projesi kapsamında ilçenin tanıtımını yapacak.
     Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Turizm Potansiyelinin Harekete Geçirilmesi Mali Destek Programı Kapsamında uygulamaya koyduğu proje kapsamında, mobil tanıtım aracının ihalesinin tamamlandığı bildirdi.
     Gelenekten Geleceğe Beypazarı Projesinin tanıtım faaliyetleri arasında yer alan mobil tanıtım aracı, mal alım ihalesi kapsamında ticaret odası başkanlığında yapıldı.
     Beypazarı Evi görüntüleri ile üzeri donatılacak mobil tanıtım aracının, Türkiyenin çeşitli illerinde tanıtımlarda bulunacağı, bu tanıtım turlarında Beypazarının tarihçesi, tarihi mekanları, yöresel el sanatları ile ilgili görsel tanıtım yapılacağı ifade edilirken, ilçenin yöresel lezzetleri de araçta ziyaretçilere ikram edilecek.
     Mobil tanıtım aracının, ilçede yapılacağını dile getiren Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, bu sayede, Beypazarı Karoser Sanayinin adının bir kere daha duyurulmasında önemli rol oynayacağını, öte yandan ilçenin turizm potansiyelinin tanıtımı konusunda önemli bir işlevi yerine getireceğini söyledi.
     Çalışkan, proje kapsamında yine ilçenin tanıtımında önemli rol oynayacak turizm evini de tamamlamak üzere olduklarını bildirdi.
     (YT-BİL)
<< Önceki Haber Gelenekten Geleceğe Beypazarı Projesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER