Geleceğin Ordusporu projesi

Geleceğin Ordusporu projesi -Kulüp Genel Sekreteri Gürsoy: Amacımız Ordusporun geleceğinin Ordulu gençlerden oluşmasıdır


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Amacımız Ordusporun geleceğinin, Ordulu gençlerden oluşmasıdır dedi.
     Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak alt yapıya önem verdiklerini söyledi.
     Ordusporun alt yapısını sağlamlaştırmak adına Barcelona ve Arsenal ile birlikte çalışma yürüttüklerini ifade eden Gürsoy, Ordusporun geleceğinin Ordulu gençlerden oluşmasını sağlamak istiyoruz. Bunun için yönetime geldiğimiz günden bugüne, alt yapıya verdiğimiz önemi yeni bir alt yapı binası kurarak gösterdik. Bu süreçte de zor günleri aşarak takımımızı Süper Lige çıkardık. Önümüzdeki 5 yıl için açıkladığımız program kapsamında, Süper Ligdeki üçüncü yılımızda UEFA Avrupa Ligine katılma, beşinci yılımızda da Süper Lig şampiyonluğu hedefimiz var. Bunun içinde de geleceğin Ordusporu projesini oluşturmak adına alt yapıyı güçlü kılmayı hedefledik. Dünyanın önde gelen kulüplerinden Barcelona ve Arsenal ile yapacağımız anlaşmalar doğrultusunda, mevcut alt yapı hocalarımızı eğitime tabi tutacağız diye konuştu.
     Gürsoy, alt yapı çalışmaları için Barcelona ve Arsenalden bir heyetin Orduya gelerek tesislerde inceleme yaptığını ifade etti.
     Belirledikleri program kapsamında Ordusporun alt yapısından futbolcu yetiştireceklerini de açıklayan Gürsoy, bu yönde ciddi çalışma içinde olduklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Geleceğin Ordusporu projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER