Futbol Köyleri projesi

Futbol Köyleri projesi -TFF ve Ülker işbirliği ile düzenlenen proje kapsamında Kocaelide sürdürülen eğitimler tamamlandı


KOCAELİ (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Ülker işbirliğinde, bu yıl 6ncısı düzenlenen Futbol Köyleri Projesi kapsamında Kocaelide sürdürülen eğitimler tamamlandı.
     Kocaelideki bir otelde yapılan eğitimlere ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Kız Futbol Köyü Kampı sorumlusu Mustafa Özer, 1 Temmuzda başlattıkları kampı tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     TFFnin Ülker ile işbirliğiyle yürüttüğü futbol köyleri projesinin, ülkedeki genç nüfusun futbol sevgisiyle yetişmesi ve futbola yeni değerler kazandırılması açısından büyük önem taşıdığını anlatan Özer, TFFnin en değerli projelerinden olan Futbol Köylerine gelen çocukların, futbol eğitiminin yanı sıra farklı kültürleri bir araya getirerek, sosyalleşmelerine olanak sağladıklarını kaydetti.
     Özer, çocukların iyi bir sporcu olmalarının yanında iyi bir birey olma yolunda ilerleme kaydettiklerini dile getirerek, Kız çocuklarımızın genç milli takımlarımızda forma giymeye başlaması, bizler için mutluluk verici oluyor. Bu projenin, futbol adına büyük kazançlar sağlayacağına ve çocuklarımızın futbol sevgisi ile kültürünün yerleşmesine yardımcı olacağına inanıyoruz dedi.
     Özer, kampta 12-13 yaş grubu olmak üzere farklı illerden 80 kız çocuğunun yer aldığına vurgu yaparak, uzmanlar tarafından düzenlenen eğitim programında ağırlıklı olarak yer alan futbol çalışmalarının dışında, yaratıcı drama, satranç, çevre bilinci, ilk yardım ve beslenme gibi eğitimlerin de yer aldığını anlattı.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol Köyleri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER