Filmekimi Gaziantepli sinemaseverlerle buluşacak

Filmekimi Gaziantepli sinemaseverlerle buluşacak


GAZİANTEP (A.A) - İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 11. kez düzenlenen Filmekimi Gaziantepli sanatseverlerle buluşacak.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbulda 29 Eylül-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Filmekimi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sinema keyfini ekim ayı boyunca Türkiyenin farklı kentlerine taşıyacak.
     Filmekiminin bu yıl 19-21 Ekim tarihlerinde Gaziantepli sinemaseverlerle buluşacağı, gösterimler Gaziantep Nakıp Ali Sinemalarında yapılacak.
     Biletler, 22 Eylül Cumartesi günü saat 11.00den itibaren Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi ve www.biletix.com, 15 Ekim Pazartesi gününden itibaren de Nakıp Ali Sinemaları gişesinden temin edilebilecek.
     Filmekiminin Gaziantep gösterimleri için biletler, tüm seanslarda tam 7 TL, öğrenciler ve 65 yaş üstü izleyiciler için indirimli 5 TLye alınabilecek.
     Program kapsamında gösterimler saat 11.00, 13.30, 16.00, 19.00 ve 21.30da yapılacak.
     Gaziantepten önce Bursa, İzmir, Ankara ve Erzuruma uğrayacak Filmekiminin Gaziantep ile aynı günlerde Diyarbakırlı sinemaseverlerle buluşacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Filmekimi Gaziantepli sinemaseverlerle buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER