ETSİF 2012 yarın açılacak

ETSİF 2012 yarın açılacak -ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Güler: -Fuarımız, bölgemizde faaliyet gösteren sektörlerin ihtiyaç duyduğu ve sektörleri daha da ileriye taşıyacak olan bir fuardır


EDİRNE (A.A) - Edirne Ticaret, Sanayi ve İş Fuarı yarın ziyarete açılacak.
     Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Balkanların ticaret, kültür ve turizm merkezi olma yönünde hızla ilerleyen Edirnenin ticaretinin gelişmesinde önemli bir rol üstlenen Edirne Ticaret Sanayi ve İş Fuarının (ETSİF 2012) yarın açılacağını belirtti.
     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkılarıyla düzenlenen fuarda çeşitli sektörlerden birçok firmanın yer alacağını vurgulayan Güler, şunları kaydetti:
     ETSİFin bölgemiz açımızdan en önemli özelliği, burada bölgemizin yükselen değerlerini temsil ederken, aynı zamanda işletmelerimizin de ürün ve hizmetlerinin ülkemizin dört bir yanından gelen iş adamları ve özellikle Balkanlardaki meslektaşlarıyla gerçekleştirdiği büyük buluşma noktası olmasıdır. Fuarımız, bölgemizde faaliyet gösteren sektörlerin ihtiyaç duyduğu ve sektörleri daha da ileriye taşıyacak olan bir fuardır. Yurt dışı ile irtibat kurarak, özellikle Yunanistan ve Bulgaristandan da çok sayıda ziyaretçi davet edilen Edirnemizde ticari yaşamın gelişimine ışık tutan ETSİF, Balkanların ticaret, kültür ve turizm merkezi olma hedefine katkı sağlıyor, üyelerimiz ve iş dünyasına yararlı oluyor, ilimiz ve bölge ekonomimize canlılık kazandırıyor. ETSİF, 5 gün boyunca komşu ülkelerden gelen ziyaretçileri, vatandaşları, sanayicileri ve ticaret erbabını ağırlayacaktır.
    
     Muhabir: Gürkan Arda/Rahmi Cinokur
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber ETSİF 2012 yarın açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER