Etkili Halkla İlişkiler Stratejisi projesi

Etkili Halkla İlişkiler Stratejisi projesi


ÇANKIRI (A.A) - Çankırıda Etkili Halkla İlişkiler Stratejisi proje eğitimi başladı.
     Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2012 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Çankırı Valiliği tarafından hazırlanan ve desteklenmeye hak kazanan Etkili Halkla İlişkiler Stratejisi projesinin 3 gün sürecek eğitim programı başladı.
     Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Vali Vahdettin Özcan, Mülkiye Başmüfettişi Adnan Kandemir ile kurum temsilcileri katıldı.
     Liderlik, başarı ve motivasyon danışmanı Yaşar Ateşsoy, eğitimde yaptığı konuşmada, insanların nefes alırken bile bir iletişim halinde olduğunu belirterek, insanların başarılı ve mutlu olabilmesi için, kendisiyle iyi iletişim kurması gerektiğini ifade etti.
     İletişimde söz, ses tonu ve beden dilinin etkin olduğunu aktaran Ateşsoy, İletişimde sözün yüzde 10, ses tonunun yüzde 30 ve beden dilinin ise yüzde 60 oranında etkisi bulunuyor diye konuştu.
     Ateşsoy, 21. yüzyılda kendisini iyi ifade edebilen ve doğru iletişim kuran insanların başarılı olacağının altını çizerek, bu yüzyılın dilinin, etkili halkla ilişkiler olduğunu kaydetti.
     Proje kapsamında, ikinci ve üçüncü günde Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamil Nazik tarafından eğitimler verileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Etkili Halkla İlişkiler Stratejisi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER