Ergenekon davası

Ergenekon davası -Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği Demokratikleşme Komisyonu Başkanı Erensoy: -Bu ülkede Danıştayı basacak kadar ülkede kaos estiren, meşru iktidarları görevden uzaklaştırmaya çalışan yapı ve yapıların


MALATYA (A.A) - Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği Demokratikleşme Komisyonu Başkanı Avukat Mehmet Erensoy, Bu ülkede Danıştayı basacak kadar ülkede kaos estiren, meşru iktidarları görevden uzaklaştırmaya çalışan yapı ve yapıların karşısındayız dedi.
     Erensoy, yaptığı yazılı açıklamada, Ergenekon davasında savcının verdiği mütalaayla sürecin devam etmekte olduğunu belirterek, adalet önünde herkesin sorumluluğu olduğu ve suç işleyen herkesin yargılanması gerektiğini vurguladı.
     Türkiyenin darbeden, çeteden, illegal yapılardan kurtulması gerektiğini kaydeden Erensoy, aksi halde ülkenin birinci sınıf bir demokrasiye geçme şansının olmayacağını savundu. Erensoy, Avrasya Hukuk Ve Demokrasi Derneği olarak bu ülkede Danıştayı basacak kadar ülkede kaos estiren, meşru iktidarları görevden uzaklaştırmaya çalışan yapı ve yapıların karşısındayız ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER