Eğitim Her Engeli Aşar kampanyası

Eğitim Her Engeli Aşar kampanyası -Cumhurbaşkanlığının himayesinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu Anlamlı Yaşamı anlatacak


KONYA (A.A) - Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen Eğitim Her Engeli Aşar kampanya kapsamında, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlunun, Anlamlı Yaşam üzerine sohbet gerçekleştireceği bildirildi.
     Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleşecek toplantı, 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Birlikte Okumamıza Engel Yok sloganıyla düzenlenecek.
     Toplantının ilk günü İletişim Psikolojisi Uzmanı Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, katılımcılar ile Anlamlı Yaşam üzerine sohbet gerçekleştirecek.
     Psikolog ve Özel Eğitim Uzmanı Sezgin Kartal da 3 gün sürecek etkinlik kapsamında gönüllü öğretmenlere eğitim verilecek.
     Konferans ve eğitimlerin ardından 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Engelsiz Buluşma Şenliği ile çocuklar bir araya gelip eğlenecek.
     Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ortaklaşa, Türkiye Beyaz Ay Derneği koordinatörlüğünde yürütülen kampanya kapsamında, bugüne kadar yapılan bölge toplantılarında, 5 bin anne-baba ve 3 bin 500 öğretmene ulaşıldığı bildirildi.
     (İYO-RIF)
<< Önceki Haber Eğitim Her Engeli Aşar kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER