Dünya Astsubaylar Günü

Dünya Astsubaylar Günü


ANKARA (A.A) - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Dünya Astsubaylar Gününü ilk kez uluslararası boyutta kutluyor.
     TEMAD Başkanı Ahmet Keser, çok sayıda çalışan ve emekli astsubayla Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Anıtkabiri ziyaret etti..
     Keser ve beraberindekiler, Aslanlı Yoldan yürüyerek Anıtkabire geldi. Mozoleye çelenk bırakılması ve saygı duruşunun ardından Keser, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı:
     Aziz Atatürk; Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin 28. yıl dönümü dolayısıyla manevi huzurunuzda bulunmaktayız.
     Kurduğun ve emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin değerlerini muhafaza etmek, ülkemizi büyük medeniyetler seviyesine çıkarmak ve üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağımızı bildirir, astsubaylar olarak manevi huzurunuzda saygıyla eğiliriz.
     AA muhabirine açıklamalarda bulunan Keser, 17 Ekim Türkiye Astsubaylar Derneğinin kuruluş günü. Biz bunu Astsubaylar Gününe çevirdik, basamaklandırdık ve Dünya Astsubaylar Gününe dönüştürdük. Dünyanın değişik ülkelerinden sivil astsubaylar da bize eşlik etti. 19 Ekimdeki resepsiyonumuza 30un üzerinde ülkeden katılım bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir : Mehtap Yılmaz
     Yayıncı : Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Dünya Astsubaylar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER