Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları -Tekvando müsabakaları başladı


ERZURUM (A.A) - Erzurumda devam eden 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında tekvando tekvando müsabakaları başladı.
     Yakutiye ilçesindeki Hilalkent Lisesi Spor Salonunda tekvando müsabakaları nedeniyle tören düzenlendi. Törene, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, tekvando il temsilcileri ve sporcular katıldı.
     Törende Şahin, Türkiyenin dünya çapında önemli başarılara imza atan sporcularının yaz oyunları ve benzeri organizasyonlarda kendini gösterdiğini söyledi.
     Yaz oyunlarının yetenekli sporcuların kendini geliştirmesi ve spora daha çok bağlanmalarını sağladığını belirten Şahin, şöyle konuştu:
     Türkiyenin bugüne kadar aldığı başarılarda her zaman bu tür organizasyonların rolü vardır. Bu yıl 7ncisi düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında gördüğüm kadarıyla heyecan ve tempo yine doruk noktada. Bu heyecan ülkemize tekvandoda yeni Avrupa şampiyonlarını kazandıracak. Yaz oyunlarının, ülkemiz sporu için önemi büyük.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER