Denetim, Denetim Standartları

Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları eğitimi


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Bilgi, kültür hazinemizi geliştirmemiz, dünyayı takip etmek lazım dedi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları eğitimine katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Güvenç, sertifika alacak mali müşavir adaylarına başarılar diledi. Yaşadığımız çağda insanların yeniliğe açık olmasının gerekliliğine değinen Güvenç, şunları kaydetti:
     Bilgi, kültür hazinemizi geliştirmemiz, dünyayı takip etmek lazım.Yeni dönemde Facebooku olmayan, Twitterı olmayan ve teknolojiyi kullanmayan bir adamdan idareci olmaz. Gerçekten de böyle bir dünyada yaşıyoruz. Bu anlamda Şanlıurfada güzel şeyler oluyor. İŞKURda, KOSGEBde, böyle meslek odalarımızda yeniliğe açık olarak elimizden geldiği kadar nitelikli toplum, nitelikli meslek mensupları oluşturmaya çalışıyoruz.
     Şanlıurfanın genç bir nüfusa sahip olduğunu anlatan Vali Güvenç, sürekli göç alan, büyüyen, gelişen bir şehir olduğunu belirtti.
     Vali Güvenç, konuşmanın ardından Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.
     Törene, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdür vekili Alpaslan Hersanlıoğlu da katıldı.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Denetim, Denetim Standartları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER