Bir Zamanlar Osmanlı dizisi için Kocaelide

Bir Zamanlar Osmanlı dizisi için Kocaelide özel gala


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Film Platolarında çekilen Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin yeni sezonun ilk bölümü, Kocaelideki özel gösterimle sunuldu.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun, dizinin yeni sezon ilk bölümünü oyuncular Türkan Şoray, Özcan Deniz ve Hazım Körmükçü ile birlikte izlediği bildirildi.
     Yapımcı Burhan Özkanın davetiyle özel gösterime Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlunun yanı sıra MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Başkan Danışmanı Ömer Polat, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile davetliler katıldı.
     Yapımcı Burhan Özkan, dizinin yönetmeni Abdullah Oğuz ve başrol oyuncusu Özcan Deniz, özel gösterim öncesinde Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu ile bir süre sohbet etti. Diziyle ilgili Başkan Karaosmanoğlu ve Vali Topacaya bilgi veren yönetmen Oğuz ile sevilen sanatçı Özcan Deniz, setteki çekimler nedeniyle haftanın beş gününü Kocaelinde geçirdiklerini ve artık Kocaelinin fahri hemşehrisi sayıldıklarını söylediler.
     Gösterim öncesinde konuşan Vali Topaca, Tarihimizi öğreneceğimiz ve yaşayacağımız bir dizinin çekildiği ilin valisi olmak benim için mutluluk vericidir. Sinemada anlatacak çok şeyimiz, söyleyecek çok sözümüz olduğuna inanıyorum. Sinema sektöründe son yıllarda çok ciddi gelişmeler var. Bu platoyla birlikte bu gelişime de katkı sunacağımıza inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     Dönemin yeniçeri ve saray kıyafetlerini giyen kostümlü oyuncuların da katılımıyla renklenen özel gösterim öncesinde bir konuşma yapan dizinin yapımcısı Burhan Özkan, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.
     Geçen yıl dizinin ilk bölümünün galasında yaptığı konuşmada sinemanın gücünden söz ettiğini hatırlatan Özkan, Böyle güzel bir platoya verilen destek nedeniyle Başkanımız Karaosmanoğluna ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Burada güzel işlere imza atmak istiyoruz dedi.
     Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Kültürü ve sanatı olmadan bir milletin varlığını devam ettirmesi mümkün değildir. Yerel yönetimler olarak, kültürün ve sanatın alt yapısını oluşturarak, önünü açıyoruz. Ekibimizle birlikte bu işe samimiyetle destek olduk. Buradan dünyaya hitap edecek güzel eserlerin çıkacağına inanıyorum. Dualarımız sizinle, yolunuz açık olsun ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin yeni yayın dönemindeki ilk bölümünün özel gösterimini protokol üyeleri, dizinin oyuncuları Türkan Şoray, Özcan Deniz ve Hazım Körmükçü ile birlikte izledi.
     Davetliler tarafından çok beğenildiği ifade edilen dizinin gösteriminin ardından protokol üyeleri, dizinin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularını kutladı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bir Zamanlar Osmanlı dizisi için Kocaelide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER