Bir Kitap Bir İnsan projesi

Bir Kitap Bir İnsan projesi -Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Halfetiye bağlı Ömerli köyündeki ilköğretim okuluna kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Bir Kitap Bir İnsan projesi kapsamında Halfetiye bağlı Ömerli köyündeki ilköğretim okuluna kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı.
     Şanlıurfa Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan Güneş, Halfeti Emniyet Müdürü Erol Öztekin tarafından Ömerli köyü ve Merkez Atatürk İlköğretim Okulları ziyaret edilerek buradaki öğrencilere kitap, kırtasiye, saat, şapka gibi hediyeler verildi. Bunun yanı sıra okulda kitaplık oluşturuldu.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan Güneş, yaptığı açıklamada, her şeyin çocuklar için olduğunu belirterek, İnşallah onlar bizlerden daha güzel günler görecekler ve yaşayacaklardır. Tek isteğimiz onların yanlış bir şeyler yapmaması ve yanlış yollara sapmaması. Devletine ve milletine faydalı doğru dürüst insanlar halinde yetişmesi. Başka bir düşüncemiz yoktur dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Sonar / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Bir Kitap Bir İnsan projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER