Ben hayatı seçtim kampanyası, Yeşilay tarafından

Ben hayatı seçtim kampanyası, Yeşilay tarafından başlatıldı


ANKARA (A.A) - Ben hayatı seçtim kampanyası, Yeşilay tarafından başlatıldı.
     Yeşilay Ankara Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiyede, çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak, büyükleri bu alışkanlıklardan vazgeçirmek amacıyla Ben hayatı seçtim kampanyası başlatıldığı bildirildi.
     Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak açıklamada, insanların spor, el sanatları veya kültürel aktivitelere kendilerini yönlendirmesi gerektiğini bildirerek, İnsanlar, ölümle yaşam arasındaki bir çizgidedir. Ya zararlı alışkanlıklara devam edip ölümü seçeceksiniz ya da hayatı ifadelerini kullandı.
     Toprak, Ankara ve ilçelerindeki okul, kamu kuruluşları ve özel kuruluşlarda kampanyayı başlattıklarını belirterek, Okullar dışında, her kurumdan bir temsilci seçerek sesimizi, etkinliklerimizi, duyurularımızı onların vasıtasıyla daha geniş bir çevreye duyurmayı amaçlıyoruz. Bunun için ağaç dikme, spor müsabakaları, konserler gibi etkinliklerle kitleleri yanımıza çekip, onlara zararlı alışkanlıklarla ilgili seminer ve konferanslar vermeyi planlıyoruz değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: İlkay Güder
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Ben hayatı seçtim kampanyası, Yeşilay tarafından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER