BDPlilerin teröristlerle buluşması

BDPlilerin teröristlerle buluşması -Palandöken İlçe Belediye Başkanı Bulutlar: Terörü ve yandaşlarını bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyorum


ERZURUM (A.A) - Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, BDPli milletvekillerin, Şemdinli-Derecik bölgesinde PKKteröristlerle buluşmasıyla ilgili, terörü ve yandaşlarını bir kez daha nefretle ve şiddetle kınadığını bildirdi.
     Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, her geçen gün sabrın sınırlarını da zorlayarak, hain saldırılarına devam eden terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek, ülkenin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini bozmaya yönelik düzenlenen saldırıların amacına ulaşamayacağını ifade etti.
     PKK tarafından gerçekleştirilen ve 2 askerin şehit olduğu, 4ü çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği, 66 kişinin de yaralandığı saldırıları şiddetle kınadıklarını ifade eden Bulutlar, şunları kaydetti:
     Her geçen gün sabrın sınırlarını da zorlayarak, canice ve haince saldırılarına devam eden terör örgütü, çirkin ve çirkef yüzünü bir kez daha göstermiştir. Şu çok iyi bilinmelidir ki ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini bozmaya yönelik düzenlenen canice, kahpece ve haince saldırılar asla hedeflenen ve amacına ulaşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Meclisinde yer alan parlamenterler terör örgütüyle sarmaş dolaş ve kol kola görünmeleri ise barıştan, huzurdan, kardeşlikten söz edenlerin ne kadar samimiyetsiz oluşlarını bir yansımasıdır. Terörü ve yandaşlarını bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyorum.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber BDPlilerin teröristlerle buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER