Başarıya Doğru Projesi

Başarıya Doğru Projesi -Projenin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi


MALATYA (A.A) - Malatyada yürütülen Başarıya Doğru Projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Fırat Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Vasip Şahin, amaçlarının vatanına, milletine ve ailesine yararlı, değerlerine saygılı, istikbaline kendini hazırlayan, mazisine bağlı insanlar yetiştirmek olduğunu söyledi.
     Bunun için ölçülebilir başarıyı da Başarıya Doğru Projesi ile bir taraftan yükseltmeye çalıştıklarını anlatan Şahin, Malatyada bu konuda hem farkındalık hem de bilinç oluşturmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Proje başladıktan sonra Seviye Belirleme Sınavı denemesinin üçüncüsünü yaptıklarını, bu sınava 214 okuldan yaklaşık 11 bin öğrencinin katıldığını belirten Şahin, Lisans Yerleştirme Sınavı denemesine ise 93 okuldan 6 bin 580 öğrencinin girdiğini dile getirerek, Genel olarak baktığımızda sınavların sonucuna göre bir yükseliş trendi var. Bizleri umutlandıran bir yükseliş trendi var dedi.
     Bu yükselişteki en büyük payın öğretmenlere ait olduğunu vurgulayan Şahin, özverili çalışmaları dolayısıyla öğretmenlere teşekkür etti.
     Toplantıya, Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Müdür Yardımcısı ve Eğitim Koordinatörü Mehmet Boyraz ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Başarıya Doğru Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER