Babalar Günü

Babalar Günü -AK Parti Adana Milletvekili Erdinç, AK Parti İl Başkanı Yağcı ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Çelebi mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Erdinç, yazılı açıklamasında toplumu oluşturan aile kurumunun devamlılığı, aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi önemli görevleri yerine getiren babaların, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağladığını ifade etti.
     Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babaların, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukları da unutmayarak, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında da büyük rol üstlendiklerini bildiren Erdinç, şunları kaydetti:
     Ailenin devamı, çocuklarının iyi bir yaşam sürmesi için her türlü fedakarlığa katlanan babalarımızın değerini bilmeli, onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Sadece bugün değil, en değerli varlıklarımız olan babalarımıza, daima sevgimizi ifade etmeliyiz. Hayatta olmayan babalarımıza Allahtan rahmet dilerken, evinin her türlü sorumluluğunu başta eşi olmak üzere ailenin tüm fertleriyle paylaşan, ailenin birlik ve dirliğini sağlamak adına çalışan tüm babaların bu özel gününü kutluyor, aileleriyle birlikte huzur ve sağlık dolu bir gelecek temenni ediyorum.
     AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ise, Toplumların yapısal oluşumundaki temel unsurlar anne ve babadır. Ailenin güvencesi olan babalar, çocuklarına karşı her konuda ömürleri boyunca görev ve sorumluluk üstlenmektedirler. Bu nedenle babalarımızı sadece bir gün değil, her gün hatırlamalı ve onların kıymetini iyi bilmeliyiz ifadelerini kullandı.
     Yağcı, babaların aile bağlarının ve aile bireylerinin birlikteliğinin kuvvetlenmesi için büyük katkılar sağladıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Yine babalar, manevi değerlerin ve maddi güvencenin oluşturulmasında ailelerine örnek teşkil etmektedirler. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babalarımız, çocuklarını toplum ve insanlık yararına iyi bireyler olarak yetiştirmek için her türlü zorluklara göğüs gererek yılmadan, bıkmadan sorumluluk bilinci içinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlarlar. Ailelerin başında bir çınar gibi duran, her şeylerinden feragat ederek yaşamlarını çocuklarına adayan babalarımızın haklarını ödeyemeyiz. Dünyadaki kıymetli varlığımızdan olan babalarımıza her zaman ve her yerde gerekli ilgi ve saygıyı göstermeliyiz.
     CHP Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi de, babalığın dünyanın en güzel duygularından birisi olduğunu vurguladı.
     Çelebi, toplumda bazı günlerin özel bir anlam taşıdığını ifade ederek, her sene Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Gününün de bunlardan birisi olduğu belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER