Ardahan Kültür, Tanıtım ve Bal Festivali

Ardahan Kültür, Tanıtım ve Bal Festivali


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Belediyesince bu yıl 13üncüsü düzenlenen Ardahan Kültür, Tanıtım ve Bal Festivali başladı.
     Kentin kültürünü ve balını tanıtmak amacıyla düzenlenen festivalin ilk gününde Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Milli Egemenlik Parkında Atatürk Anıtına çelenk koydu.
     Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, festival yürüyüşünün ardından, Ardahan Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Hedef 2023 Ardahan konulu programda, son günlerde ülkenin gündemindeki terör olaylarına dikkati çekti.
     Vali Azizoğlu, Milletimiz emin olsun ki bu devlete uzanan eller bir gün kırılacaktır. İnadına bugün Ardahanın kalkınmasını tartışacağız ve Ardahanın 2023 hedefini belirleyeceğiz. Bizlere oynanan bu oyunları bozacağız dedi.
     Belediye Başkanı Köksoy da yapılan çalışmalarda alınan kararların önemli bir yol haritası oluşturduğunu ifade ederek, Türkiyenin 2023 yılındaki Cumhuriyetimizin 100. yılında Ardahanın da nasibini alması için bütün çalışmalarımızı ve projelerimiz bu doğrultuda gerçekleştirmekteyiz. 2023e büyük hedeflerle girmek istiyoruz diye konuştu.
     AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ise Ardahanın tarihine bakıldığında son yüzyılın tahmin edilebildiğini vurgulayarak, önümüzdeki yıllarda Ardahanın Kafkasyanın en önemli merkezlerinden biri olacağına dikkati çekti.
     Çamlıçatak ormanlık alanında devam edecek olan festival, 3 gün boyunca sürecek.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Kültür, Tanıtım ve Bal Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER