Altın Kalpler projesi

Altın Kalpler projesi -Proje kapsamında bir kişinin istihdamına ilişkin protokol imzalandı


BARTIN (A.A) - Bartın Emniyet Müdürlüğünce dezavantajlı bireylerin istihdamına yönelik yürütülen Altın Kalpler projesi kapsamında, bir kişinin istihdamına ilişkin protokol imzalandı.
     Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, projeyi valilik ve İŞKUR İl Müdürlüğü koordinasyonunda hayata geçirdiklerini hatırlatarak, projeyle farklı meslek dallarında iş başı eğitim programları düzenleyerek, dezavantajlı bireylerin meslek sahibi olmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti.
     Projenin sloganının Sorumlu fert, güvenli kent olduğunu aktaran Altınok, şöyle konuştu:
     Projemiz kapsamında Muhasebe Meslek Elemanı İş Başı Eğitim Programı hazırlanmıştır. Programla ilgili bir kursiyerimiz, Yıldıray Erdoğan ve Aykut Oktay Ulu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunda muhasebe meslek elemanı olarak iş başı eğitimine tabi tutulacaktır. Diğer kursiyerlerde olduğu gibi bu genç kursiyerimize iş başı eğitim programı sonrasında sertifikası verilecek ve aynı iş yerinde istihdamı sağlanarak meslek sahibi olması sağlanacaktır. Sayımız az olabilir ama bu örnek bir projedir. Burada insanlarımıza balık tutmayı öğreterek, sorumluluk almayı ve topluma faydalı bireyler olarak kazandırmayı amaçlıyoruz. Proje kapsamında çalışmalarımız devam edecektir. Bartına faydalı, üreten bireyler kazandırmak bizim için çok önemli.
     Konuşmanın ardından kursiyerin iş başı eğitimi ilgili protokol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İŞKUR İl Müdürü Ramazan Erdim ve Serbest Muhasebeci Aykut Oktay Ulu tarafından imzalandı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Altın Kalpler projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER