8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Kocaelide etkinlik kapsamında Sağlık ve Güzellik konulu söyleşi düzenlendi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Acıbadem Kocaeli Hastanesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Sağlık ve Güzellik konulu söyleşi düzenlendi.
     Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, etkinlik Kocaeli Valisi Ercan Topacanın eşi Sevim Topaca, vali yardımcıları Ali Sözenin eşi Mürvet Sözen, Mustafa Pekdemirin eşi Gülay Pekdemir, Mustafa Ünlüsoyun eşi Dilek Ünlüsoy, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Balcıoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı.
    
     -Kadın önce kendine güvenmelidir-
    
     Sevim Topaca, burada yaptığı konuşmada, kadınların sağlıklarına önem vermesi ve çevresine iyi örnek olması gerektiğini söyledi.
     Kadınlar kendi saygınlığını artırarak eşine, ailesine, çocuklarına faydalı bir birey haline gelmelidir diyen Topaca, konuşmasında şunları kaydetti:
     Eğitim düzeyi ne olursa olsun, kadın kendini geliştirmesi için mutlaka bir şeyler yapmalıdır. Öncelikle okumalı, meslek kurslarına gidip, meslek sahibi olmalıdırlar. Ülkemizin başarılı kadınlara ihtiyacı var. Kadın önce kendine güvenmelidir. Kadın isterse her şeyi yapabilir. Kadına kötü davranan şiddet gösteren tüm erkekleri huzurunuzda kınıyorum. Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ediyorum, her gününüzü sağlıklı mutlu geçmesini temenni ediyorum
     Daha sonra Acıbadem Kocaeli Hastanesi doktorlarından Arda Eminzade, Abdullah Etöz ve Soner Dileklen tarafından, kadınlara sağlık ve güzellikle ilgili bilgiler verildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER