3. Nükleer Santralin Akçakocaya yapılacağı iddiası

3. Nükleer Santralin Akçakocaya yapılacağı iddiası -Belediye Başkanı Albayrak: Nükleer Santral yapmak bir yana, yapılmasını düşünmek bile Akçakoca ekonomisini büyük oranda etkiler


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, 3. Nükleer Santralin ilçeye yapılacağı iddialarına ilişkin, Nükleer Santral yapmak bir yana, yapılmasını düşünmek bile Akçakoca ekonomisini büyük oranda etkiler dedi.
     Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında yer alan haberlerde 3. Nükleer Santral için Akçakocanın isminin ön plana çıkmasının üzüntü verici olduğunu anlattı.
     Akçakocanın ilk turizm kentlerinden biri olduğuna dikkati çeken Albayrak, Bütün herkes Akçakocaya gelmek isterken, adının nükleer santral ile anılması veya düşünülmesi büyük bir çılgınlıktır dedi.
     Nükleer Santrale kesinlikle karşıyız diyen Albayrak, şunları kaydetti:
     Nükleer Santral yapmak bir yana, yapılmasını düşünmek bile Akçakoca ekonomisini büyük oranda etkiler. Halkımız buna şiddetle karşı çıkmaktadır. Özellikle turizmi ve yatırımı olumsuz etkiler. Her şeyi tedirgin eder. Akçakocanın ekonomisini çökertir. Onun için Akçakocaya nükleer santral yapmak veya düşünmek büyük bir felaket olur.
    
     Muhabir: Soner Şen / Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 3. Nükleer Santralin Akçakocaya yapılacağı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER