19.Yüzyıl Sokak Satıcıları fotoğraf sergisi açıldı

19.Yüzyıl Sokak Satıcıları fotoğraf sergisi açıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi ve Antalya Tanıtım Vakfı işbirliği ile 19. Yüzyıl Sokak Satıcıları fotoğraf sergisi açıldı.
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezindeki fotoğraf sergisinin açılışına İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen, Kepez Belediye Meclis Üyesi Ramazan Eciş ile çok sayıda sanatsever katıldı.
     Kepez Belediyesi ve Antalya Tanıtım Vakfı işbirliği, Suna-İnan Kıraç Akdeniz Medeniyetler Araştırma Enstitüsünün katkıları ile gerçekleştirilen sergide, 19. yüzyıla ait sokak satıcılarının 47 fotoğrafı yer alıyor.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, göreve geldikleri gün Kepezde tek bir kültür merkezi dahi bulunmadığını, kültür ve sanat etkinlikleri yönünden ilçenin birçok bölgenin gerisinde olduğunu söyledi.
     Bugün itibarıyla Kepezde son derece modern kültür merkezleri inşa ettiklerini ve belediye olarak her ay ortalama 60a yakın kültür ve sanat etkinliği düzenlediklerini anlatan Tütüncü, Çok amaçlı Kongre ve Sergi Merkezinin resmi temelini önümüzdeki günlerde atacağız. Yaklaşık 40 milyon liraya mal olacak bu projenin bir yıl gibi kısa bir süre içinde tamamlayıp hizmete açacağız dedi.
     Konuşmaların ardından açılış kurdelesini İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Ramazan Eciş kesti.
     Sergi, 24 Şubat Pazar gününe kadar açık olacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 19.Yüzyıl Sokak Satıcıları fotoğraf sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER