150 derecede oruç tutuyorlar

150 derecede oruç tutuyorlar -Edremitte yol yapım çalışmalarında görevli işçilerin bir bölümü, 150 derecede dökülen asfaltın üzerinde oruçlarını tutmaya özen gösteriyor


BALIKESİR (A.A) - Edremitte yol yapım çalışmalarında görevli işçilerin bir bölümü, 150 derecede dökülen asfaltın üzerinde oruçlarını tutmaya özen gösteriyor.
     Ramazan ayının bu yıl da yaz aylarına denk gelmesi ve aşırı sıcak günlerin yaşanması nedeniyle birçok alanda çalışanlar, zor şartlara rağmen oruçlarını tutmaya çalışıyor.
     Güneş altında kalan inşaat ve tarım işçileri, sıcak karşısında çalışan aşçılar ve fırıncılar ile kara yollarında asfalt döküm işlerinde görevliler, zorlansalar da oruçlarını tutmaya özen gösteriyor.
     Edremitte devam eden duble yol yapım çalışmalarında görevli işçiler, 38 dereceye ulaşan hava sıcaklığında ve 150 derecede dökülen asfaltın üzerinde oruç tutuyor.
     Özverili bir şekilde duble yolların tamamlanması için üstün gayret gösteren yol işçileri, kendilerini en çok susuzluğun zorladığını söyledi.
     Kendilerinden daha zor şartlarda çalışanların oruç tuttuğunu belirten işçiler, Sıcağa alıştık. Sabah erken saatlerde başlıyoruz. Asfalt dökmemiz oruç tutmamıza engel değil dedi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber 150 derecede oruç tutuyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER