10. Uluslararası Halkoyunları Festivali

10. Uluslararası Halkoyunları Festivali


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları tarafından gerçekleştirilen 10. Uluslar arası Halkoyunları Festivalinin galası yapıldı.
     GKVden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, galadaki konuşmasında, okulun yarım asırlık tarihiyle eğitimde markalaşmayı başaran ve diğer kurumlara örnek olduğunu belirterek Türkiyenin en saygın okullarından bir tanesi olduğunu ifade etti.
     Festivalin herkeste büyük bir heyecan oluşturduğunu, on yıldır dünyanın bir çok ülkesinden kültür elçilerinin Gaziantepe gelerek kültürlerini tanıttığını aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:
     Dünyayı daha iyi tanımak, daha iyi ilişkiler kurmak açısından bu tür organizasyonlar büyük önem taşımaktadır. Başarılı geçen festivalin kentimize ve ülkemize önemli katma değerler sağladığını, öğrencilerimizin vizyonlarının gelişmesinde, ufuklarının açılmasında önemli rol oynadığını düşünüyor ve bu organizasyondan dolayı bütün GKV ailesini yürekten kutluyorum.
     GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy da uluslararası organizasyonların ekip ruhu içerisinde gerçekleştirilmesiyle başarılı olacağına dikkat çekti.
     Yapılan konuşmaların ardından konuk ülke heyetleri sırayla gösterilerini gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber 10. Uluslararası Halkoyunları Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER