10 bin karne 10 bin kitap

10 bin karne 10 bin kitap kampanyası -Antalya Valisi Altıparmak: -Geleceğimiz olan çocuklara en güzel karne hediyesi olacak bir çalışma


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 10 bin karne 10 bin kitap kampanyasının çocuklara en güzel karne hediyesi olacağını bildirdi.
     10 bin karne 10 bin kitap kampanyası kapsamında, Antalya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve NBK Touristic firması arasında protokol imzalandı.
     Altıparmak, NBK Touristic Genel Müdürü Recep Yavuz ve 350 rehberin kendi maaşlarından biriktirdiği parayla 10 bin Karneye 10 bin Kitap kampanyası hazırladıklarını belirtti. Protokol imza töreninde konuşan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, kampanya kapsamında 14 Haziranda karnesini getiren her öğrenciye kitap verileceğini söyledi.
     Altıparmak, Güzel bir proje. Çok farklı ve ince düşünülmüş bir proje. Geleceğimiz olan çocuklara en güzel karne hediyesi olacak bir çalışma. Bu kampanyanın kendi alanında örnek teşkil edip, firmalara veya şahıslara sosyal proje örneği olmasını isterim dedi.
     NBK Touristic Genel Müdürü Recep Yavuz ise, desteklerinden dolayı Vali Altıparmaka teşekkür etti.
     NBK Touristic tarafından satın alınacak 10 bin kitap, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine karnelerini göstermeleri karşılığında hediye edilecek. Kitap dağıtımı, 14 Haziranda 11.00-18.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 10 bin karne 10 bin kitap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER