Yediği rüşvetleri dünyanın konuştuğu Çağlayan'dan ilginç talep
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Aralık 7 2017
Rıza Zarrab'ın '45-50 milyon euro rüşvet verdim' dediği eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TUSKON davasına katılma talebinde bulundu.
Kapatılan TUSKON üyelerinin yargılandığı 21'i tutuklu 86 işadamının yargılandığı davada ilginç bir gelişme yaşandı.
İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında yer alan binadaki büyük salonda görülen duruşmaya, aralarında Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de bulunduğu 21 tutuklu işadamı ile 25 tutuksuz işadamı ve avukatları katıldı. Mahkeme Heyeti Başkanı Ali Öztürk, mahkemeye dilekçe gönderen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın davaya katılma talebinde bulunduğu belirtti.
Aldığı rüşvetler ve yalanları tüm dünyanın konuştuğu Zafer Çağlayan'ın, iktidar gücüyle mallarına el konan ve özgürlükleri ellerinden alınan işadamlarının davasına katılma talebinin kabul edilmesi bekleniyor.
Bu arada savunmalarını yaparak beraat ve malvarlıkları üzerindeki tedbirlerin kaldırılmasını isteyen işadamlarıyla ilgili duruşma savcısı tutukluluğa devam kararı istedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


