Yavaş, Ankara mitinginde: 'İmamoğlu yargılamasını canlı yayınlayın'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 6 2025
ABB Başkanı Mansur Yavaş CHP'nin Olağanüstü Kurultay'ı sonrası Ankara Mitingi'nde konuştu. İmamoğlu'nun tutukluluğuna tepki gösteren Yavaş, "Ya yargılayın ya serbest bırakın!" dedi.
CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultay'ı sonrasında Ankara'da düzenlenen mitinge katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, iktidarı eleştirdi.
Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklu belediye başkanlarının, İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepki eylemlerinde tutuklanan gençlerin, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın yargı süreçlerinin hukuku zedelediğini ifade eden Yavaş "Hukuksuzluk her yerimizi zedeliyor, tüm toplumu mağdur ediyor" dedi.
MANSUR YAVAŞ KURULTAY SONRASI ANKARA MİTİNGİ'NDE KONUŞTU
Mansur Yavaş'ın konuşması şu şekilde:
Hukuksuzluk her yerimizi zedeliyor, tüm toplumu mağdur ediyor. Bir an evvel elimizden geleni yapmamız lazım. Bunun yolu erken seçimdir. Yeniden Cumhuriyetin kuruluş değerlerine dönerek bağımsız yargı ile o güzel günlere hep birlikte erişeceğiz.
Emeklilerin aldığı maaş görmezden geliniyor. Sayın genel başkanımız öğrencilerin talebi üzerine bir günlük boykot ilan etti. Bunun üzerine sayın bakanların hepsini marketlerde gördük. Bırakın marketleri pazara çıkın vatandaş ne diyor onu görün.
Bağımsız yargı ve adalet istiyoruz. Siyasi olarak yargılanmaktan korkmuyoruz ama önce tutuklayıp sonra delil arıyorsunuz.
YA YARGILAYIN YA SERBEST BIRAKIN!
Sayın Ekrem İmamoğlu 20 araçla gelen polisle evinden alındı. Ekrem Başkanı serbest bırakın, Seçilmiş başkanlarımızı, Mahir Polat'ı serbest bırakın.
Ümit Özdağ diyor ki beni yargılayın. Ya yargılayın ya serbest bırakın!
Özellikle 301 gencin ikisi tahliye oldu. 299 genç bayramda anne babasının elini öpmek istemez miydi. Ceza alsalar bile yatarı yok. Niye tutuklu tutuyorsunuz?
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!
6.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var7.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!8.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Bu kez İzmit'e İHA düştü.

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine...

Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yeri...

Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: ...

Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasy...

Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında kara...


