Yaşlı bakımı için görevli kadınlar, kaymakamın evine temizliğe gönderilmiş
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 5 2024
Diyarbakır Bismil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yürüttüğü bir projede görevli kadınların, kaymakamın evine temizliğe gönderildikleri ortaya çıktı.
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mart ayında ilçede bulunan yaşlılar için ‘Yaşlı Bakım Projesi’ başlattı. 380’e yakın yaşlı ve kimsesizin bakımı için proje kapsamında 18 kadın görevlendirildi. Görevlendirilen kadınlardan bazılarının haftanın belirli günlerinde Bismil Kaymakamı Recep Hasar’ın evine temizliğe gittikleri ortaya çıktı.
ÇİZELGEYE DE YAZILDI
Amida Haber'de yer alan habere göre, kadınların Kaymakam Hasar’ın evine temizliğe gittiği günler personel imza çizelgesine de not düşüldü. 26 Temmuz tarihinde T.C isimli kadının çizelgede izinli gösterilerek ‘kaymakam evi’ olarak not düşüldü. Aynı şekilde görev çizelgesinde kadınların kaymakamın evine gittiği defalarca not edildi.
Olayın duyulması üzerine, Bismil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına dilekçe veren H.A görevinden istifa etti.
Konuyla ilgili Bismil İlçe Kaymakamı sorulara yanıt vermedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!8.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var9.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var10.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







