Yaptığı işkence ve hipnozla tanınan bamya lakaplı Ahmet Zeki Üçok İYİ Parti’den istifa etti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Aralık 25 2024
Kamuoyunda 'hipnoz ve işkenceyle' ifade alma davasıyla bilinen eski Askeri Hakim Ahmek Zeki Üçok, törenle katıldığı İYİ Parti üyeliğinden istifa etti.
2022 yılında İYİ Parti’ye katılan ve Meral Akşener’in danışmanı olan Ahmet Zeki Üçok, partiden istifa ettiğini açıkladı.
Velev'de yer alan habere göre Ahmet Zeki Üçok, İYİ Parti’ye törenle katılmış ve ardından genel başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Milletvekili seçilemeyen Üçok, yerel seçimlerde CHP ile işbirliğini savunmuş ve bunun sosyal medya hesaplarından dile getirmişti. Genel başkan yardımcılığı görevinden de alınan Üçok, uzunca bir süredir partide hiç bir görevi bulunmuyordu.
Üçok, İYİ Parti’den ayrıldığın sosyal medya hesabından “Yaklaşık iki yıldır üyesi olduğum İyi Parti’den ayrıldım. Bugüne kadar göstermiş oldukları teveccühten dolayı İYİ Parti’nin değerli seçmenlerine çok teşekkür eder saygılar sunarım” ifadesini kullandı.
Üçok, ülke gündemine Kayseri’de işkence ve hipnoz ile ifade almada gündeme gelmiş ve 7,5 yıl hapis cezası almıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait8.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







