"Ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu"
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 21 2021
Merkez Bankası politika faizini yüzde 18’den yüzde 16’ya indirdi. Karar sonrası döviz kuru zirveyi gördü, dolar/TL 9,48’e, euro/TL 11,05’e yükseldi. MB'nin faiz kararına siyasi parti liderlerinden tepki gecikmedi.
Faiz kararının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak iktidarı sert sözlerle eleştirdi.
“ŞAHIS VE ŞÜREKASI ÜLKEYİ AÇLIĞA DOĞRU GÖTÜRÜYOR”
Kılıçdaroğlu, “Ülkenin şerefli bürokratlarına seslendim; bir de tabii ki şahsın bürokratları var. Onların ne olduğu bugün daha da aşikar oldu. Şahıs ve şürekası ülkeyi açlığa doğru götürüyor. Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu… Başka bir izahı yok!” ifadelerini kullandı.
“MİLLETİMİZ BUNU HAK ETMİYOR”
Karara sosyal medya hesabından tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise “Ciddiyetsiz bir iktidarın, atadığı liyakatsiz bir bürokrat aracılığıyla verdiği, rasyonellikten uzak bir kararın sonucunda olan yine hane halkımıza, esnafımıza ve KOBİ’lerimize oldu. Bu aziz millet bunu hak etmiyor. Çok yazık…” ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!3.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi
6.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı7.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı8.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı9.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!10.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







