Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'ndan Nazi dönemi yasağı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 29 2018
Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'ndan 'KHK'liler giremez' talimatı
Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen vergi müfettişlerinin kurula girmesini yasakladı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun yaptığı paylaşımda yer verilen yazıya göre Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından verilen talimat doğrultusunda KHK ile kuruldan ihraç edilmiş olan vergi müfettişlerinin 'vekaletleri olsa dahi' kurula girişlerinin yasaklandığı belirtiliyor.
Gergerlioğlu, Twitter'dan Maliye Bakanlığı'na seslenerek, "Bu da son skandal..! Vergi denetim kurulu başkanlığı KHKlı vergi müfettişlerinin içeri girmesini yasaklamış. Nazi döneminde de böyleydi, kapılara 'Yahudiler ve köpekler giremez' yazısı asılırdı..! Bu talimata bir diyeceğiniz olmalı değil mi Maliye Bakanlığı?" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?7.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı8.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı9.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi10.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olm...

Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...


