Ünlü iş kadınından cadı avına tepki: Gülünç ötesi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 16 2015
Türkiye'deki cadı avına bir tepki de Piraye Antika'dan geldi.

HSBC'nin 17 yıl CEO'luğunu yapan ünlü iş kadını ve bankacı Piraye Antika, Doğan Grubu ve İshak Alaton'a soruşturma açılmasının ardından bugün de Memduh Boydak'ın gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi. Antika, “Çok ters tepecektir.” yorumunu yaptı.
İpek Medya Grubu'na operasyonun ardından dün Doğan grubuna ‘terör' soruşturması açıldı. Aynı gün, Alarko Holding'in kurucusu İshak Alaton'a inceleme başlatıldı. Ancak sindirme operasyonları hız kesmedi. Bugün de Türkiye, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, işadamı Memduh Boydak gözaltına alındı.
Her kesimden operasyonlara tepki gelirken, bir kınama da ünlü iş kadını Piraye Antika'dan geldi. Antika, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Boydak, Alarko, Hürriyet'in terörle bağlantısı iddiaları artık sıfır inandırıcı olan, gülünç ötesi suçlamalar. Çok ters tepecektir” yorumunu yaptı. Antika, TÜSİAD'ın tepkisini ‘geç olsa da önemli bir adım' olarak yorumladı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!8.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza9.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?10.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


