'Ülkemiz, birlik ve beraberlikten ödün vermeden bu oyunlara son verecek'


Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, Urfa'nın Suruç ilçesinde 31 gencin bombalı saldırı sonucu öldürülmesi ve Adıyaman'da bir askerimizin şehit edilmesi ile sonuçlanan terör saldırılarını lanetledi. Karakuş, ülkenin huzuruna bomba koyan bu tür hain saldırılara ülkece kenetlenerek yanıt verileceğini söyledi.

'KÖPEKLER KAN KOKUSU ALDI'

AGSD Başkanı Karakuş, yaptığı yazılı açıklamada Türkiye'nin bölgesel istikrarsızlığın ve Ortadoğu bataklığının içine çekilmesi için hain güçlerin ve eli kanlı terör örgütlerinin harekete geçtiğine dikkat çekerek, "Köpekler kan kokusu aldı. Birlik ve beraberliğimizin zafiyete düştüğü, siyasal kamplaşmaların keskinleştiği her dönemde ülkemiz üzerinde oyun kurmaya çalışanlar ve onların terör maşaları kanlı bir oyun sahneye koymuşlardır. Bu oyunlara karnımız toktur. Ülkemiz, birlik ve beraberlikten ödün vermeden bu oyunlara son verecektir." ifadelerini kullandı.

'UYANIK OLALIM'

Karakuş, IŞİD ve türevi örgütlerin özellikle büyük kentlerde sansasyonel eylemlere girişme olasılıklarının dile getirildiğini de hatırlatan ve buna karşı uyanık olunması gerektiğinin altını çizerek, Ankaralıların endişe etmemelerini buna karşın çarşı-pazarda, alışveriş merkezlerinde iş yapan esnaf ve mağazaların bu dönemde çok dikkatli davranmaları gerektiğine vurgu yaptı.

'ERKEN SEÇİME MECALİMİZ YOK'

Türkiye'de güçlü bir koalisyon hükümetinin hızla kurulması gerektiğinin terör saldırılarıyla daha da önem kazandığını kaydeden Karakuş, "Türkiye'nin erken seçime mecali de tahammülü de kalmadı." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber 'Ülkemiz, birlik ve beraberlikten ödün vermeden bu oyunlara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER