Üç günde çizdiler
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 11 2016
Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmek isterken, bindikleri lastik botun batması sonucu cesedi Bodrum sahiline vuran Suriyeli 3 yaşındaki Aylan Kurdi'nin cansız bedeni, Almanya'da bir duvara resmedildi.

Fotoğraf karesiyle tüm dünyanın tanıdığı Aylan'ın resmi, Frankfurt'ta Avrupa Merkez Bankası yakınlarında Main nehri kenarındaki duvara grafiti sanatçıları Justus Becker ve Oğuz Şen tarafından çizildi.
İki sanatçının üç günlük bir çalışmayla çizdiği ve “Avrupa ölü- Ölüm ve Para” adı verilen sprey boyalı resim, 25 metreye 5 metre boyutlarında. Stern Online'da yer alan habere göre, Aylan Kurdi'nin resmi yaz sonuna kadar kalacak. Duvarın daha sonra başka bir resimle kaplanacağı öğrenildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?7.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı8.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı9.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi10.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olm...

Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...


