Türkiye-Letonya maçının 11'leri belli oldu

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Perşembe, Eylül 3 2015
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile Letonya arasında oynanacak mücadelenin ilk onbirleri belli oldu.
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile Letonya arasında oynanacak mücadelenin ilk onbirleri belli oldu.

Torku Arena Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Magnus Sjöblom yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Stefan Hallberg, ilave yardımcı hakemleri ise Andreas Ekberg ile Mohammed Al-Hakim olacak.

Karşılaşmaya takımlar şu onbir ile sahaya çıkacak:

Stat: Torku Arena
Hakemler: Stefan Johannesson, Fredrik Nilsson, Magnus Sjöblom (İsveç)
Türkiye:Volkan Babacan, Ozan Tufan, Serdar Aziz, Hakan Kadir Balta, Caner Ertekin, Selçuk İnan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Gökhan Töre, Volkan Şen, Burak Yılmaz
Letonya: Vanins, Maksimenko, Dubra, Gabovs, Tarasovs, Laizans, Visnakovs, Cauna, Jagodinskis, Karasausks, Rakels

CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir